Klant bij The Job Coach? Start hier de test.
Match jouw talent met de arbeidsmarkt!
Klant bij The Job Coach? Start hier de test.

Wat is The Job Matcher?

The Job Matcher brengt binnen de 5 minuten jouw talenten in kaart door jouw belangrijkste waarden en competenties te meten.

Zo ontdek je wat jou drijft in je werk en van welke rollen en taken je het meeste energie krijgt.

Je ontvangt gratis jouw top 5 waarden en waardenprofiel, alsook jouw top 5 competenties en competentieprofiel.

Na afloop kan je je inschrijven voor een persoonlijke jobmatchinganalyse en een jobcoaching op maat.  

Hoe werkt het ?

In samenwerking met marktonderzoeksbureau Kantar en de Vlerick Business School ontwikkelden we de Job Matcher Test. Deze test helpt je om jouw talenten te ontdekken op basis van je waarden en competenties. Bovendien identificeert de tool in welke jobs en sectoren jouw profiel het best tot zijn recht komt!

Binnen de 5 minuten ontvang je een een waarden- en competentieprofiel.

De test werd reeds afgenomen bij meer dan 5500 klanten. Door de analyse van deze 5500 profielen kan onze tool jouw waarden- en competentieprofiel meten en daarna matchen met jobs en functietypes in meer dan 20 sectoren op de arbeidsmarkt. Hierdoor voorspelt de tool in welke jobs en sectoren jouw talenten het best tot hun recht komen en krijg jij massa’s jobinspiratie.

Begin met The Job Matcher

 

Waarom The Job Matcher uittesten?

1
Ontdek je waarden- en competentieprofiel!

Door de verkorte gratis jobmatcher test krijg jij onmiddellijk een goed beeld over jouw belangrijkste waarden en competenties. Hierdoor leer je meteen je talenten kennen en dit kan je alvast helpen bij het zoeken naar een gepaste job.

2
Ontvang jobinspiratie op maat!

Als je onze tool een diepgaande jobmatchinganalyse laat uitvoeren, ontdek je jobs, functietypes en sectoren waar je vaak nog niet aan gedacht had. Door middel van een diepgaandere jobmatchinganalyse kan de tool jouw profiel daarna matchen met meer dan 300 jobbeschrijvingen uit diverse sectoren. In een persoonlijk rapport krijg je massa’s jobinspiratie door jobbeschrijvingen, jobwebsites en en relevante opleidingswebsites.

3
Ontdek jouw ideale carrièrepad!

Tijdens een professioneel loopbaancoachingtraject kan jouw jobmatchinganalyse aangepast worden op maat. Hierdoor ontdek je jouw lange termijn carrièrepad! Bovendien helpt jouw jobcoach je verder met het vinden van jouw droomjob door middel van coaching en een bijpassend actieplan.